top of page
image20.JPEG

Litt av hvert om meg. 

Fortid, oppvekst og oppvåkning. 

Navnet har jeg fått av min bestemor. Det er jeg så glad for. Født og oppvokst i Brooklyn New York var ikke navnet så enkelt for amerikanerne å forstå eller uttale. I en alder av 9 år flyttet vi hjem til min mors hjemsted. Øya Leka på helgelandskysten. Vi byttet ut asfalt med grusveier, utrygge gater til et paradis for barn, utsikt mot naboblokken til utsikt over grønne enger og sjøen. 

Vi flyttet inn til bestefar, som skulle bli mitt livs store helt og forbilde. Han ble 94 år. Vi bodde på Leka i 4 år.

I en alder av 13 flyttet vi fra den lille øya Leka til en Sørlandsbygd. 

Her skulle jeg fullføre ungdomskolen og videregående.

Så bar veien videre til Oslo der jeg arbeidet som praktikant, bartender, pizzakokk, servitør og i et reklamebyrå. 

Etterhvert utdannet jeg meg til dekoratør og jobbet for både Din Sko og Christiania glasmagsin. i 2002 startet jeg et boliginnredningsfirma med en kolllega. Vi sa opp de trygge jobbene våre og kastet oss ut i eget firma. Det balla på seg med interiør og jeg jobbet i KK 2 år som interiøravsnarlig, var innom God morgen Norge med redesign og trend innslag. Var interiøransvarlig i første sesong Sinnasnekkern og så med i 10 episoder av Boligkrise. Alt så ut til å være herlig....

Men jeg fant jeg meg i en livskrise. Jeg var ikke lykkelig og jeg led av spiseforstyrrelser. Jeg visste jeg ikke ville klare å bli frisk i de miljøene jeg var i, Jeg fikk ikke puste, jeg levde ikke i tråd med mine verdier, jeg visste ikke hva det var å sette grenser og jeg hadde destruktive mønstre som boikottet livet og min evne til å være glad.

Etter en jobbreise til Rosendal forelsket jeg meg i naturen, enkelheten og stillheten. Meget spontant kjøpte jeg meg et hus med egen strandlinje. En ny reise skulle starte. nå skulle jeg lære meg å ta nye sunne valg, lære å sette grenser, vende innover og få ro til å kjenne etter hva jeg føler og kjenne etter hva mine behov er.

I løpet av en 3 års periode utdannet jeg meg til yogalærer i Goa, Indis. Og tok en kunstutdannelse utenfor Kjøbenhavn, keramikk var en av fagene jeg lærte.

Endring er vanskelig, men mulig. Det kommer ikke av seg selv! Og andre kan ikke gjøre det for deg! Se på det som en omprogrammering av kropp og hode  Jeg har klart det. Og jeg har troen på at du klarer det. Livet er så skjørt, kort men så godt! Vi er her på lånt tid. Hvor lenge vet ingen av oss. Så la oss få det beste ut av det!

Endring er noe av det jeg formidler gjennom mine yogaklasser og yogaevents. Keramikken vekker mine sanser og kreativiet. Og jeg håper du når du holder min keramikk i hånden at det vekker en følelse i deg.

Signe

  • Facebook
  • Instagram
Signe011122.IngerPaulsenFotografi8.jpg
Signe011122.IngerPaulsenFotografi55.jpg

Vision

Livet. Noe så fint. For en gave. Det har tatt meg mange år å innse dette. Hvor godt vi egentlig har det. Hvor mye vi har å være takknemlig for. Hvor heldig hver og en av oss er for å være her, på den tiden vi har fått utdelt. Det er en god grunn til å nyte dagene, være takknemlig og tillate oss å være akkurat den vi er. 

 

I en travel hverdag, med alle våre relasjoner på jobb, fritiden og i hjemmet og alle plikter vi har, og med alle den bagasjen vi bærer på kan det være lett å overse og vanskelig å ivareta våre egne behov. Det kan skape uro og misnøye, og ta gleden fra deg. 

 

Jeg ønsker å invitere deg på mine klasser og samlinger for å inspirere deg og gi deg påfyll. Gjøre deg mere bevisst og tilstede. Jeg ønsker å hjelpe deg til å finne styrke, mot, glede, finne pusten og sårbarheten i deg selv. Jeg ønsker at du skal føle mestring og samtidig komme i kontakt med innsiden slik at du kan ta bedre og tryggere valg. Stole på deg selv. Tørre være deg selv! 

 

Gjennom yoga, pust, meditasjon, natur og små ritualer kan du finne ro og oppnå kontakt med hode, kropp, hjerte og sjel. 

 

Jeg synes det er god helse og mye gevinst i å le, leke, tulle, tilbringe tid i naturen, gi seg selv utfordringer, ha gode relasjoner, lære å si nei og invitere gode opplevelser inn i hverdagen. 

 

Velkommen til mitt univers! 

Signe011122.IngerPaulsenFotografi52.jpg
bottom of page